Beatriz met Abel zijn jong getrouwd (16 jaar). Samen met hun 3 kinderen, 2 meisjes en 1 jongen in de leeftijd van 6, 10 en 15 jaar vormen ze een gelukkig gezin. Ze wonen in een prachtig stukje natuur, in de buurt van hun familie.
Abel leerde het vak van zilversmid van zijn vader maar had geen rust. Hij wilde meer van de wereld zien en vertrok om het geluk te vinden naar een plek 3000km verderop Mexico in. Na wat omzwervingen kwam hij tot de conclusie dat hij beter een eigen werkplaats kon bouwen. In deze werkplaats ging hij zich opnieuw toe leggen op zijn passie namelijk het produceren van zilveren sieraden. Samen met Beatriz ging hij op zoek naar een nieuwe toepassing van het gebruik van zilverdraden in sieraden. Ze kwamen uit bij vlechttechnieken die de basis vormden van een prachtige collectie ringen, armbanden en oorbellen. Zijn handwerk lijkt bijna machinaal, zo strak vervaardigd. Door de kinderen is Beatriz gebruik gaan maken van de computer en haalt zij veel ideeën van Pinterest. Abel combineert deze ideeën met zijn vakmanschap en zo ontstaan er iedere maand weer nieuwe producten. Zij hebben geleerd dat het aanleveren van een verrassende onbekende collectie een voorwaarde is om de kopiërende concurrent voor te blijven en hebben daar dan ook geen moeite mee. Zij geloven in hun eigen talenten.
De houten werkplaats werd vervangen door een stenen gebouw met een cementen dak. Met het geld dat verdiend werd met een grote order sieraden in 2018 zijn de kozijnen, ramen en deuren geplaatst. Nu zijn ze aan het sparen voor een cementen vloer. Op deze manier bouwen zij beetje bij beetje aan een toekomst voor henzelf en hun kinderen.