Bij de wereldwinkel vindt u altijd een origineel cadeau uit onze selectie eerlijke producten. Hieronder krijgt u een indruk van een aantal van onze SIERADEN.

Sierlijke verfijnde olijfgroene bloemen halsketting met bijpassende oorbellen.
Een parel van een sieraad.


Schitterende parelmoerstenen ketting. Een glanzend juweeltje voor bij uw kleding.
Denkt u waar is de sluiting van de ketting? Dit klopt! De sluiting is fraai weggewerkt. We vertellen u het geheim van deze ketting: er zit een magneet tussen de 2 stenen waardoor u de ketting om uw hals in 1 beweging aan de voorkant vastmaakt. Leuk om te combineren met deze eigentijdse grijze / koperkleurige armbandjes.


Stoere jeansblue hanger met rubberen ketting met magneetsluiting van Culture Mix.
Leuk in combinatie met deze blauwe armband bij bijvoorbeeld uw jeans outfit!


De sieraden van Kazuri zijn handgevormde en beschilderde kralen gemaakt van klei uit het gebied rondom Mount Kenya. Deze zijn door het speciale bakproces keihard geworden.

Door de aanschaf van deze prachtige kettingen, armbanden ondersteunt u het principe van eerlijke handel en helpt u de 350 vrouwen van KAZURI en hun gezinnen aan een beter leven en geeft u hen hoop voor de toekomst!
Kijk hier voor filmpje van Kazuri.


Sierlijke ring met paarsachtige steen van Madat Nepal.


Unieke kleurrijke stenen hangers. Leuk om te combineren met een of meerdere leren veters en een mooie kleurige sjaal. De sjaals worden met de handgemaakt en beschilderd. Deze sieraden zijn gemaakt in India door Siddarth.


Wilt u eens iets anders dan een halsketting? In de winkel hebben wij ook lange kettingen met handgemaakte glazenkralen in verschillende mooie kleuren.
In combinatie met een van onze mooie handgemaakte sjaals ziet u er prachtig uit. De sjaals en kralen kettingen worden in India vervaardigd.