Bij de wereldwinkel vindt u altijd een origineel cadeau uit onze selectie eerlijke producten. Hieronder krijgt u een indruk van een aantal van onze producten ETEN & DRINKEN.


De koffie van Cerro Azul is vanzelfsprekend Fair Trade. De speciale verpakking houdt het heel lang vers.
In pakken van 250 gram Biologisch, Goudmerk, Aroma, mild en cafeïnevrij en (Espressobonen en Milde Snelfiltermaling) van 1000 gram.

Café de Origen is een kwaliteit koffie geproduceerd door kleine boeren. De koffieplant groeit o.a. op de vruchtbare berghellingen in Peru, Honduras en Ethiopië. Een melange van 80 tot 90% Arabicabonen uit deze bijzondere gebieden zorgt voor de heerlijke karakteristieke smaak van Café de Origen.
De bonen van Café de Origen worden gebrand door Neuteboom koffiebranders, één van de pioniers op het gebied van Max Havelaar koffie. Als zij nieuwe koffie melanges maken, hebben ze maar één doel. Een unieke en onderscheidende smaak maken. Deze branders zijn continue in de weer om de melanges perfect te houden, zodat u altijd kunt genieten van de heerlijke smaak.
Het resultaat is een aantal uitzonderlijke koffie melanges die recht doen aan meer dan 100 jaar ervaring in zoeken naar de beste koffie, het samenstellen van de lekkerste melanges en het perfect branden van die koffie.


Firefly wijn, verkrijgbaar als rood, rosé en witte wijn.


Té de Origen.
Verkrijgbaar in vijf smaken: 
Lemon, English Breakfast, Forest fruit, Rooibos en Green Tea.