Win, pas, kijk, proef, ervaar & geniet!

Wilt u samen met uw vrienden eens lekker genieten van al het moois dat we te bieden hebben?

Op zaterdag 25 en zondag 26 mei bent u van harte welkom op ons VIP evenement. De Schoutenstraat, Kerkstraat en ‘s-Gravelandseweg komen samen en blenden al hun specialiteiten. Alle winkels die genoemd staan onderaan deze pagina zijn deze 2 dagen op een bijzondere manier geopend en laten u het nieuwste van het nieuwste zien, kom in de sfeer van het BLEND EVENT en geniet van de heerlijkste traktaties.

Loting

Doe mee aan de spectaculaire loterij van het Blend Event. Bij iedere aankoop bij een van de deelnemende winkels krijgt u een gratis lot. Maak o.a. kans op prachtige handtas, behandelingen, een heerlijke lunch of workshop. En misschien bent u wel de gelukkige winnaar van een cadeaubon die te besteden is bij een van de onderstaande ondernemers!

De 1 ste loting is om 13.00 uur in de Schoutenstraat en de 2de loting is om 16.30 uur bij Van Drimmelen in de Kerkstraat. U maakt kans op fantastische prijzen!
U moet aanwezig zijn bij de loting, mocht uw nummer geroepen worden en u bent er niet dan trekken wij de volgende.

Naast onze loterij zal er deze dag live muziek zijn, entertainment en verschillende ondernemers geven demonstraties en workshops.

U en uw vrienden zijn hierbij van harte uitgenodigd om de sfeer te proeven en ideeën op te doen. Beleef het mee!
Kom kijken, proeven, ruiken, ervaren en genieten!