Bij de wereldwinkel vindt u altijd een origineel cadeau uit onze selectie eerlijke producten. Hieronder krijgt u een indruk van een aantal van onze BEELDEN.

Onze collectie bronzen beelden worden gemaakt door bronsgieters in Burkina Faso (West Afrika) door de Djermée stam.
Deze techniek gaat van vader op zoon: van leermeester op leerling. De bronzen beelden worden handmatig gemaakt in was waarna een mal wordt gemaakt van bijenwas vermengd met mest. De was wordt gesmolten en het vloeibaar gemaakte brons wordt hier ingegoten.
U koopt niet alleen een prachtig bronzen beeld maar met uw aankoop steunt u tevens de lokale bevolking!


Boeddha beelden
Verschillende maten en modellen.


De Loretta beelden van Esperanza vormen een bijzondere collectie binnen ons assortiment. Ze komen uit Mexico, waar ze gemaakt worden door Roberto en Etta. De creatieve vaardigheid met klei heeft Roberto geërfd van zijn vader, maar na een succesvolle start in een eigen bedrijf ging het toch wat minder met de verkoop van zijn werk. In 2009 brengt de frisse wind van de Italiaanse ontwerpster Etta het bedrijf weer tot bloei. Zij is gespecialiseerd in bijzondere verftechnieken en samen met inmiddels 16 werknemers is het resultaat een unieke beeldencollectie ontstaan uit de samenwerking van twee culturen.Giraffe, metaal met stenen voet, 37 cm hoog. Ook groter verkrijgbaar: 86 cm hoog.


Vogel, steen uit Zimbabwe, 26 cm hoog.